St. Blasius meets Fryslan Brass

April 6, 2019

Zaterdag 6 april 2019 zal Fanfare St. Blasius een concert verzorgen samen met Fryslân Brass.

De kopergroep Fryslân Brass is in 1992 opgericht door enkele bekende spelers uit de Friese brassbandtop. De doelstelling van de leden is het publiek in een ontspannen sfeer te laten genieten van muziek op hoog niveau.

Vanaf het eerste concert is er opgetreden zonder dirigent en wordt de presentatie door de eigen leden gedaan, waardoor een beter contact gecreëerd wordt met het publiek. De meeste leden van het ensemble hebben een professionele muziekopleiding genoten en zijn werkzaam als dirigent, muziekleraar of jurylid.

Fryslân Brass heeft inmiddels een zeer veelzijdig repertoire opgebouwd van klassieke tot moderne amusementsmuziek. Ook humor ontbreekt niet op het programma..

Adoptieconcert 2019

Mei 25, 2019

Op zaterdag 25 mei 2019 houdt de Stichting Adoptiegraven haar jaarlijkse adoptieconcert in gemeenschapshuis Oos Heim in Margraten.

Fanfare St Blasius uit Cadier en Keer onder leiding van dirigent Ben Essers is bereid gevonden dit concert verzorgen.

Naast een spetterend programma door Fanfare St. Blasius zullen trompettisten Dennis Frenken, Romano Diederen en Bart Coumans een prachtige 3-stemmige solo vertolken in het door de heer Essers gearrangeerde ‘Song of Hope’ van Peter Meechan.

Maxine Tegelaers verzorgt een solo op trompet in het lichte muziek genre en violist Patrick Heckmanns zal in een aantal werken soleren op viool.

Vind ons

Correspondentie adres: Clara Feystraat 1, 6267 EZ Cadier en Keer

Email: secretaris@fanfare-stblasius.nl

Snelle Links

Home  |  Nieuws  |

Agenda  |  Contact

Adres concertzaal

Gemeenschapshuis 't Keerhoes

Limburgerstraat 78, 6267 CG Cadier en Keer

Repetitietijden:

Drumband: vrijdag 19:00 - 20:30 uur

Fanfare: vrijdag 20:30 - 22:30 uur

© Copyright 2018. Alle rechten voorbehouden. Fanfare St. Blasius.