Concert Stichting Adoptiegraven 2019

Mei 25, 2019

Op zaterdag 25 mei 2019 houdt de Stichting Adoptiegraven haar jaarlijkse adoptieconcert in gemeenschapshuis Oos Heim in Margraten vanaf 19:30.

Fanfare St Blasius uit Cadier en Keer onder leiding van dirigent Ben Essers verzorgt dit concert.

Naast een spetterend programma door Fanfare St. Blasius zullen trompettisten Dennis Frenken, Romano Diederen en Bart Coumans een prachtige 3-stemmige solo vertolken in het door de heer Essers gearrangeerde ‘Song of Hope’ van Peter Meechan.

Maxine Tegelaers verzorgt een solo op trompet in het lichte muziek genre en violist Patrick Heckmanns zal in een aantal werken soleren op viool.

Oud papier 2019

In de gemeente Eijsden-Margraten is de organisatie van het ophalen van het oud papier toegekend aan Rd4. Rd4 bepaalt de inzet van de perswagens en dus ook de ophaaldata in de diverse kernen.

In Cadier en Keer wordt het oud papier in 2019 op de volgende zaterdagen opgehaald:

Graag uw medewerking om alléén op deze data oud papier aan straat te zetten!

maart

april

juni

juli

augustus

september

oktober

november

december

Wijnproeverij "Proef de zomer 2019"

Klik op de foto hiernaast om het bestelformulier voor onze wijnproeverij van mei 2019 met als thema "Proef de zomer 2019" te bekijken of te downloaden.

Bij vragen of bestellingen kunt u mailen naar: Wijnproeverij@fanfare-stblasius.nl

Vind ons

Correspondentie adres: Clara Feystraat 1, 6267 EZ Cadier en Keer

Email: secretaris@fanfare-stblasius.nl

Snelle Links

Home  |  Nieuws  |

Agenda  |  Contact

Adres concertzaal

Gemeenschapshuis 't Keerhoes

Limburgerstraat 78, 6267 CG Cadier en Keer

Repetitietijden:

Drumband: vrijdag 19:00 - 20:30 uur

Fanfare: vrijdag 20:30 - 22:30 uur

© Copyright 2018. Alle rechten voorbehouden. Fanfare St. Blasius.