Drumbandtreffen Muziekfederatie LZW

Maart 22, 2019

De Koninklijke Harmonie St. Cecilia is op vrijdag 22 maart a.s. belast met de organisatie en realisatie van het jaarlijks drumbandtreffen van de Muziekfederatie Limburg Zuid West.

Aan deze activiteit, die voor de 22e keer wordt gehouden, wordt deelgenomen door 6 verenigingen van deze Muziekfederatie, afkomstig uit Banholt, Bemelen, Cadier en Keer, Mheer, Noorbeek en St. Geertruid

Het drumbandtreffen start om 19.00 u. in de Harmoniezaal, gelegen aan de Dorpsstraat 1 te Mheer.

Alle deelnemers verzorgen een podiumoptreden.

Voor ieder optreden is 30 minuten gereserveerd, inclusief op- en afbouw podium.

Voor de beoordeling tekent bondsjurylid Rob Janssen.

Er is in 2019 geen optocht!

Achtereenvolgens treden voor het voetlicht

• De drumband van Harmonie Berggalm Noorbeek o.l.v. Bert Offermans
  • De drumband van Harmonie St. Laurentius Bemelen o.l.v. Bert Offermans
  • Het klaroenkorps van Harmonie Amicitia Banholt o.l.v. Michèl Smeets
  • Het slagwerkensemble van Fanfare St. Gertrudis St. Geertruid o.l.v. Etiënne Houben
  • De drumband van Fanfare St. Blasius Cadier en Keer o.l.v. Eric Crauwels
  • De slagwerkgroep van Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer o.l.v. Patrick De Bie

De bekendmaking van de uitslag en de afsluiting van het drumbandtreffen zijn voorzien rond 22.45.

Belangstellenden zijn van harte welkom. De entree is geheel gratis.

St. Blasius meets Fryslan Brass

April 6, 2019

Zaterdag 6 april 2019 zal Fanfare St. Blasius een concert verzorgen samen met Fryslân Brass.

De kopergroep Fryslân Brass is in 1992 opgericht door enkele bekende spelers uit de Friese brassbandtop. De doelstelling van de leden is het publiek in een ontspannen sfeer te laten genieten van muziek op hoog niveau.

Vanaf het eerste concert is er opgetreden zonder dirigent en wordt de presentatie door de eigen leden gedaan, waardoor een beter contact gecreëerd wordt met het publiek. De meeste leden van het ensemble hebben een professionele muziekopleiding genoten en zijn werkzaam als dirigent, muziekleraar of jurylid.

Fryslân Brass heeft inmiddels een zeer veelzijdig repertoire opgebouwd van klassieke tot moderne amusementsmuziek. Ook humor ontbreekt niet op het programma..

Adoptieconcert 2019

Mei 25, 2019

Op zaterdag 25 mei 2019 houdt de Stichting Adoptiegraven haar jaarlijkse adoptieconcert in gemeenschapshuis Oos Heim in Margraten.

Fanfare St Blasius uit Cadier en Keer onder leiding van dirigent Ben Essers is bereid gevonden dit concert verzorgen.

Naast een spetterend programma door Fanfare St. Blasius zullen trompettisten Dennis Frenken, Romano Diederen en Bart Coumans een prachtige 3-stemmige solo vertolken in het door de heer Essers gearrangeerde ‘Song of Hope’ van Peter Meechan.

Maxine Tegelaers verzorgt een solo op trompet in het lichte muziek genre en violist Patrick Heckmanns zal in een aantal werken soleren op viool.

Oud papier 2019

In de gemeente Eijsden-Margraten is de organisatie van het ophalen van het oud papier toegekend aan Rd4. Rd4 bepaalt de inzet van de perswagens en dus ook de ophaaldata in de diverse kernen.

In Cadier en Keer wordt het oud papier in 2019 op de volgende zaterdagen opgehaald:

Graag uw medewerking om alléén op deze data oud papier aan straat te zetten!

maart

Repetitietijden:

Drumband: vrijdag 19:00 - 20:30 uur

Fanfare: vrijdag 20:30 - 22:30 uur

© Copyright 2018. Alle rechten voorbehouden. Fanfare St. Blasius.