St. Blasius meets Fryslan Brass

April 6, 2019

Zaterdag 6 april 2019 zal Fanfare St. Blasius een concert verzorgen samen met Fryslân Brass.

De kopergroep Fryslân Brass is in 1992 opgericht door enkele bekende spelers uit de Friese brassbandtop. De doelstelling van de leden is het publiek in een ontspannen sfeer te laten genieten van muziek op hoog niveau.

Vanaf het eerste concert is er opgetreden zonder dirigent en wordt de presentatie door de eigen leden gedaan, waardoor een beter contact gecreëerd wordt met het publiek. De meeste leden van het ensemble hebben een professionele muziekopleiding genoten en zijn werkzaam als dirigent, muziekleraar of jurylid.

Fryslân Brass heeft inmiddels een zeer veelzijdig repertoire opgebouwd van klassieke tot moderne amusementsmuziek. Ook humor ontbreekt niet op het programma..

Wijnproeverij St. Blasius

December 8, 2018

Beste wijnliefhebber,

Zaterdag 8 december 2018 hebben wij weer onder grote belangstelling onze jaarlijkse wijnproeverij gehouden.

De wijnlijst is via de knop hiernaast te downloaden en kan nog steeds worden nabesteld.

Promotie naar 1e divisie en Limburgs kampioen

Okotober 21, 2018

Fanfare St. Blasius heeft op zondag 21 oktober deelgenomen aan het Bondsconcours van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen in de Oranjerie te Roermond.

In de 2e divisie Fanfare behaalde zij 87,33 punten, met als resultaat een promotie naar de 1e divisie en Limburgs kampioen 2e divisie Fanfare.

Vind ons

Correspondentie adres: Clara Feystraat 1, 6267 EZ Cadier en Keer

Email: secretaris@fanfare-stblasius.nl

Snelle Links

Home  |  Nieuws  |

Agenda  |  Contact

Adres concertzaal

Gemeenschapshuis 't Keerhoes

Limburgerstraat 78, 6267 CG Cadier en Keer

Repetitietijden:

Drumband: vrijdag 19:00 - 20:30 uur

Fanfare: vrijdag 20:30 - 22:30 uur

© Copyright 2018. Alle rechten voorbehouden. Fanfare St. Blasius.