Jubileumconcert zondag 13 november 2022

René van Kooten

Zondag 13 november organiseert onze fanfare en drumband een spetterend concert ter ere van ons 100-jarige bestaan, met medewerking van René van Kooten (zang) en de solisten Christian Martens (sax alt), Carmen Huppertz (sax sopraan) en Maxine Tegelaers (trompet).

Het concert vindt plaats In het Auditorium 2 van MECC Maastricht en start 0m 15:00 uur.

Online reserveren is mogelijk via de link https://shop.tickli.nl/event/Jubileumconcert_fanfare_Sint_Blasius of via onderstaande QR-code.

Carmen Huppertz
Christian Martens
Maxine Tegelaers

Boekenmarkt zondag 16 oktober 202

Wijnproeverij Proef de zomer 2022

Eindelijk hebben we weer een wijnproeverij kunnen organiseren in een gezellige en sfeervolle ambiance. Mensen die onze wijnproeverijen al eerder hebben bezocht weten dat we altijd een mooi aanbod hebben van wijnen uit diverse landen.

Klik op de afbeelding hiernaast voor meer info en bijbehorend bestelformulier, het is zeker de moeite waard! En de wijnen kunnen nog steeds worden besteld!

Mocht u meer informatie wensen, mail dan naar: wijnproeverij@fanfare-stblasius.nl

Oud papier 2022

In de gemeente Eijsden-Margraten is de organisatie van het ophalen van het oud papier toegekend aan Rd4. Rd4 bepaalt de inzet van de perswagens en dus ook de ophaaldata in de diverse kernen.

In Cadier en Keer wordt het oud papier in 2022 op de volgende zaterdagen opgehaald:

Graag uw medewerking om alléén op deze data oud papier aan straat te zetten!

januari

februari