Bestellijst losse wijnen

'Wijn'zinnige Jubileum Actie 2021

In 2021 viert Fanfare St. Blasius uit Cadier en Keer haar 100-jarige bestaan. Speciaal voor die gelegenheid lanceren wij een eigen wijntas met drie heerlijke wijnen. Door het kopen hiervan ondersteunt u onze vereniging bij de organisatie van een prachtig jubileumfeest. Uiteraard hadden wij dit in 2021 met u willen vieren maar helaas, om de welbekende reden kan dit nu niet doorgaan. Maar niet getreurd, in 2022 hopen wij alsnog groots uit te pakken, dan vieren we:

 

Fanfare St. Blasius 100 en 1 jaar!

Laten we nu alvast samen proosten op de toekomst

 

Klik op de afbeelding met de wijnglazen hiernaast voor meer info over deze 'Wijn'zinnige Jubileum Actie en bijbehorende bestelformulieren.

 

Mocht u meer informatie wensen, bel dan met:
Lieseth Vandenboorn 06-24758792

Of mail : wijnproeverij@fanfare-stblasius.nl

Garagesale 11 juli 2021

Een garagesale is een rommelmarkt die vanuit de garage, tuin of oprit wordt gehouden. De toegang van de garagesale is gratis. De deelnemers kunnen door het hele dorp hun spullen verkopen aan huis.

 

Op de dag zelf zullen aan de deelnemende huizen ballonnen hangen zodat zichtbaar is waar de kramen zich bevinden. Deze ballonnen ontvangen de deelnemers van de organisatie. Tevens liggen bij elke marktkraam plattegronden die de bezoekers mee kunnen nemen. Er wordt ook een online plattegrond via Google Maps aangemaakt. Deze adressen kunnen de bezoekers vinden op onze Facebookpagina Garagesale Cadier en Keer.

.

Klik op de afbeelding hiernaast voor meer info over deze actie.

 

Mocht u meer informatie wensen, mail dan:

garagesalecadierenkeer@hotmail.com

Oud papier 2021

In de gemeente Eijsden-Margraten is de organisatie van het ophalen van het oud papier toegekend aan Rd4. Rd4 bepaalt de inzet van de perswagens en dus ook de ophaaldata in de diverse kernen.

 

In Cadier en Keer wordt het oud papier in 2021 op de volgende zaterdagen opgehaald:


Graag uw medewerking om alléén op deze data oud papier aan straat te zetten!

 

30

januari

27

februari

27

maart

24

april

29

mei

26

juni

31

juli

28

augustus

25

september

23

oktober

20

november

18

december